Het Chalet

Chalet Zeebries is een gloednieuw chalet dat in februari 2015 is geplaatst op camping de Wielen in Sint Maarten, Noord Holland.  Het strand ligt op zo’n 5 km. afstand.  Het chalet is van alle gemakken voorzien om ervoor te zorgen dat u een ontspannende tijd kunt hebben in Sint-Maarten en omgeving.

Het chalet wordt verhuurd van vrijdag tot vrijdag. Op de aankomst dag kunt u om 15.00 uur in het chalet en op de dag van vertrek dient u om 11.00 uur het chalet weer te verlaten. In overleg is het soms mogelijk hier van af te wijken.

In het Chalet zijn geen huisdieren toegestaan. Ook is het chalet volledig rookvrij.               

Het chalet heeft twee slaapkamers waarvan één met tweepersoons boxspring en hang- en legkast. Slaapkamer nummer twee is voorzien van een stapelbed en een legkast.

De douche is voorzien van, uiteraard, een douche, een designradiator en een wastafel. Boven de wastafel hangt een grote spiegel, onder de wastafel hangt een kastje. Aan de andere kant hangt een plankje waar u uw toiletspullen kwijt kunt.

In de volledig ingerichte keuken ontbreekt het u aan niets; borden, bekers, bestek, kommen, een waterkoker en een senseo zijn allemaal aanwezig, u hoeft dus niets mee te nemen. De keuken is voorzien van een combinatie oven, diverse keukenkastjes en een ingebouwde koelkast met vriesvak.

In de woonkamer/eetkamer vindt u alles wat u nodig heeft om rustig te zitten en te ontspannen. Een ontspannen avondje TV kijken is geen probleem met de aanwezige TV welke is aangesloten op kabel. Koud hoeft u het niet te hebben, de verwarming zorgt dat het chalet, indien gewenst, altijd op temperatuur is.

Standaard in het chalet aanwezig: koffiepads, thee, suiker, koffiemelk, zout, peper, div. kruiden, vaatdoekjes, afwasborstel, afwasmiddel, handzeep, vuilniszakken en wc papier.

Rondom het chalet heeft u een eigen perceeltje. U kunt ontspannen in de loungeset op de veranda (welke op het zuiden is gelegen), lekker buiten eten aan de tuintafel of een potje badmintonnen op het gras.

Als u wilt weten of het chalet nog vrij is, gaat u naar kalender, dan naar evenementen in.                                                                                                                               Dan klikt u op datum en vervolgens op de maand van uw keuze.